
Marinad:
3 tsk maggi seasoning sauce
1 tsk japansk soya
1 tsk kinesisk soya
2 tsk ostronsås
2 tsk worcestershiresås
1 tsk maizenamjöl
2 tsk sherry
1 tsk sesamolja
1 tsk socker
2 hackade vitlöksklyftor
2,5 cm skivad ingefära
1 liten skivad grön paprika
1 liten skivad röd paprika
1 strimlad gul lök
2 tsk grovmalen svartpeppar
olja till stekning
Blanda marinaden. Strimla köttet och marinera det i 15 minuter. Gör i ordning grönsakerna. Hetta upp olja i en wok. Woka köttet i het panna i omgångar. Ta upp köttet och lägg på sidan. Hetta upp ny olja och woka vitlök, ingefära, paprika och lök. Lägg tillbaka köttet i pannan och värm det 1-2 minuter. Servera med ris.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar