söndag 24 november 2013

Ostkroksbakelse

                                      4 pers:               12 pers:


Formfranska                 8 st                        24 st
Majonäs                       40 g                       125 g
Vispgrädde                  1/4 dl                      1/2 dl
Kalles kaviar                1 msk                  3-4 msk
Hackad dill                  1 msk                    2 msk
              gräslök           1 msk                    2 msk
              rödlök            1 msk                    2 msk

1 påse ostkrokar

Garnering: räkor, löjrom, svartkaviar, dill, citron

Stansa ut rundlar med ett glas. Fördela nästan 1/2  av smeten mellan brödskivorna och resten breds runt och ovanpå. Ställ in i kylen för att dra till nästa dag. Lägg ostkrokarna i en påse och krossa med en kavel.Tag ut bakelserna  ur kylen och rulla i smulade ostkrokar. Garnera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar